Jongerenraad participeert in verkiezingsbijeenkomst

Donderdagavond 13 maart wordt een verkiezingsbijeenkomst gehouden in het Stadskantoor te Goes in het kader van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor een huiskameropstelling waar gesprekken plaatsvinden tussen lijsttrekkers en gasten, onder leiding van Peter de Jonge.

In de eerste ronde gaan diverse gasten met de lijsttrekkers in gesprek over actuele onderwerpen. Namens de Jongerenraad gaan Johar Boonman en Jacob Moushi in gesprek met lijsttrekkers over onderwerpen die voor jongeren van belang zijn. In de tweede ronde wordt ingegaan op vragen en onderwerpen die door het publiek aangedragen worden.

Lijkt het je interessant om deze bijeenkomst bij te wonen of wil je weten wat de verschillende politieke partijen voor jongeren in Goes gaan doen? Iedereen is van harte welkom vanaf 19:15 uur.